ASSORTIMENT

Ambachtelijk en veelzijdig

Eljo Confiserie is een sterk klantgericht bedrijf. Onze ‘customised’ service en flexibiliteit in de productie maken dat we aan veel speciale wensen tegemoet kunnen komen. Van producten onder onze merken, private labels tot speciale productvarianten en –vormen. Daarnaast bieden wij zo’n uitgebreid en veelzijdig assortiment, dat u altijd voor ieder seizoen of moment een perfect op uw formule en doelgroep afgestemd pakket kunt samenstellen.

Sinterklaas

Natuurlijke traditie.

Met de succesvolle introductie van diverse nieuwe smaken, modellen en verpakkingen willen wij de ambachtelijke confiserie weer revitaliseren en nieuw leven in blazen. We hebben hier hard aan gewerkt, probeer daarom de succesvolle modelletjes van ‘vrolijke Pietje, de Mijter en de vernieuwende serie culinaire borstplaat en ervaar het zelf.

Traditie anno NU

We hebben suikerbeesten en de bekende kikkers en muizen met 100% natuurlijke kleur -en smaakstoffen, authentieker en hollandser kan bijna niet.

KERST

Familiefeest met lekkernijen

Voor de sfeervolle Kerstdagen levert Eljo een brede lijn aan fijne confiserie producten van hoge kwaliteit. Een mooi en kleurrijk alternatief voor chocolade. Deze omvat zowel traditionele, als vernieuwende producten, zoals hulstblaadjes, kransjes en kerstballen, maar ook bijvoorbeeld fonkelende fondant sterren. Laat u verrassen door het vrolijke ontwerp van de Kerstman, of de kerstboom hangers. Wij voegen elk jaar voor u weer nieuwe elementen toe in dit brede assortiment.

PASEN

Confiserie hoort bij Pasen. Het wordt al iets warmer en onze pure en frisse fruitsmaken zullen het goed doen in uw assortiment. Wij hebben dan ook vele bijzondere paasfiguren voor u geselecteerd, zoals de massieve ‘ducks’ en de “fondant en fruit” kipjes. Eitjes zijn er in alle denkbare formaten met fruit, fondant of echt suikerwerk.

Mooie kleuren en schitterende smaak combinatie’s. Probeer ook onze Yoghurt of Kokos smoothies met echt fruit.

ORANJE

Om tegemoet te komen aan de rage die altijd rondom de Koninginnedag, Europese- of Wereldkampioenschappen voetbal ontstaat, hebben we een prachtig assortiment ‘oranje artikelen’ ontwikkeld. U kunt daarbij o.a. denken aan heerlijke fondant kroontjes en speciale vlaggetjes in de traditionele kleuren oranje, wit en blauw. Met de temperaturen die er rond deze periode heersen een erg kleurrijke aanvulling op uw confiserie assortiment.

Het hele jaar door lekker..

Ons Oud Hollands assortiment met bruidssuikers, hollands glorie mintjes, duimdrop, dropkussentjes maar ook de authentieke M.&P.S. anijstabletten, Voor huwelijken of partijen..noem het maar op. Als u iets te vieren heeft bent u bij Eljo Confiserie aan het juiste adres. Het assortiment van Eljo heeft vele originele en exclusieve confiserieproducten die toegespitst zijn op de verschillende seizoenen, feestdagen en speciale gelegenheden maar sommige producten zijn zo bijzonder dat we het hele jaar door maken. U kunt hiermee leuke, smaakvolle en verrassende presentaties maken voor uw klanten. Succes verzekerd! Kortom: u heeft altijd iets bijzonders te bieden. Ieder jaar worden er door ons nieuwe producten toegevoegd of bestaande verbeterd. Zo maken wij ook steeds meer mooie combinaties met UTZ chocolade, zoals onze orangettes, chocobanaantjes, ananaspartjes en kokosstaafjes, alsmede vele Sint-, Kerst- en Paasartikelen.

NIEUW!!!!  SNOEP VOOR DE FIJNPROEVER ONDERWEG

We introduceren binnenkort een mooi assortiment om uw autorit aangenamer te maken. Zo brengen we Tum Tum DeLuxe zoals die vroeger smaakte, Car Love Mix, Kokosfruit cubes, Dropkussentjes en Smoothy fruitruitjes. Allemaal handig verpakt in hersluitbare emmertjes die precies passen in uw koffiebekerhouder. Dus ook nog eens gemakkelijk en bovenal veilig te gebruiken onderweg.

Keurmerk

Keurmerk

Suikerwerken

Suikerwerken