ASSORTIMENT

Ambachtelijk en veelzijdig

Eljo is een sterk klantgericht bedrijf. Onze ‘customised’ service en flexibiliteit in de productie maken dat we aan veel speciale wensen tegemoet kunnen komen. Van producten onder onze merken, private labels tot speciale productvarianten en –vormen. Daarnaast bieden wij zo’n uitgebreid en veelzijdig assortiment, dat u altijd voor ieder seizoen of moment een perfect op uw formule en doelgroep afgestemd pakket kunt samenstellen.

Sinterklaas

Natuurlijke traditie

Met de succesvolle introductie van diverse nieuwe smaken, modellen en verpakkingen willen wij het ambachtelijk suikerwerk weer revitaliseren en nieuw leven in blazen. We hebben hier hard aan gewerkt, probeer daarom de succesvolle modelletjes van de  ‘vrolijke Zwarte Pietje, de Mijter en de vernieuwende serie culinaire borstplaat en ervaar het zelf.

Traditie anno NU

We hebben suikerbeesten met 100% natuurlijke kleur -en smaakstoffen, authentieken en hollandser kan bijna niet. Een echt oud hollands product en ze zijn weer helemaal terug van weggeweest…

KERST

Familiefeest met lekkernijen

Voor de sfeervolle Kerstdagen levert Eljo een brede lijn aan fijne suikerwerk producten van hoge kwaliteit. Een mooi en kleurrijk alternatief voor chocolade. Deze omvat zowel traditionele, als vernieuwende producten, zoals hulstblaadjes, kransjes en kerstballen, maar ook bijvoorbeeld fonkelende fondant sterren. Laat u verrassen door het vrolijke ontwerp van de Kerstman, of de kerstboom hangers. Wij voegen elk jaar voor u weer nieuwe elementen toe in dit brede assortiment.

 

PASEN

Suikerwerk hoort bij Pasen. Het wordt al iets warmer en onze pure en frisse fruitsmaken zullen het goed doen in uw assortiment. Wij hebben dan ook vele bijzondere paasfiguren voor u geselecteerd, zoals de massieve ‘ducks’ en de “fondant en fruit” kipjes. Eitjes zijn er in alle denkbare formaten met fruit, fondant of echt suikerwerk.

Mooie kleuren en schitterende smaak combinatie’s. Probeer ook onze Yoghurt smoothies met echt fruit.

ORANJE

Om tegemoet te komen aan de rage die altijd rondom de Koninginnedag, Europese- of Wereldkampioenschappen voetbal ontstaat, hebben we een prachtig assortiment ‘oranje artikelen’ ontwikkeld. U kunt daarbij o.a. denken aan heerlijke fondant kroontjes en speciale vlaggetjes in de traditionele kleuren oranje, wit en blauw. Met de temperaturen die er rond deze periode heersen een erg kleurrijke aanvulling op uw confisserie assortiment.

Het hele jaar door lekker..

Oud Hollands assortiment, duimdrop, voor huwelijken of partijen..noem het maar op. Als u iets te vieren heeft bent u bij onze producten aan het juiste adres. Het assortiment van Eljo heeft vele originele en exclusieve suikerwerkproducten die toegespitst zijn op de verschillende seizoenen, feestdagen en speciale gelegenheden maar sommige producten zijn zo bijzonder dat we het hele jaar door maken. U kunt hiermee leuke, smaakvolle en verrassende presentaties maken voor uw klanten. Succes verzekerd! Kortom: u heeft altijd iets bijzonders te bieden. Ieder jaar worden er door ons nieuwe producten toegevoegd of bestaande verbeterd.

Mocht u suggesties hebben dan horen wij natuurlijk graag.

Keurmerk

Keurmerk

Suikerwerken

Suikerwerken